Breast Actives Göğüs Büyütücü Yorumlar

Kolayca evinizin uygun bir maliyetle sağlıklı ve doğal bir yolda meme büyütme gerçekleştirmek istiyorsanız, size Breast Actives uzmanlar öneriyor.

Bu, etkili, güvenli ve risksiz olduğunu ve aynı zamanda genel sağlık anlamında da kullanılmaktadır. Eğer, büyük ve sıkı göğüsleriniz olsun ve artan özgüven istiyorsanız  Breast Actives programı kullanmaya hemen başlayabilirsiniz.
* Breast Actives Etkileri
Düzenli kullanımda göğüsleri kesin bir dille 2 bedene kadar büyütür
Breast Actives göğüs sarkmalarını önler
Breast Actives göğüüsü sıkılaştırır toparlar.
Breast Actives hiç bir yan etkisi yoktur.

Sitemizden yapmış olduğunuz tüm alışverişlerde gizlilik ve güvenlik teminatınız vardır. Kesinlikle gizlilik kuralı gereği hiç bir bilgi paylaşılmaz. Her hakkı Breast Actives saklıdır.

Breast Actives Göğüs Büyütücü Yorumlar” üzerine 24 düşünce

  • Kasım 20, 2017, 7:00 pm
    Permalink

    Son zamanlarda göğsümün nasıl değişmeye başladığını fark ettim. Yaşla birlikte deri sarkmaya başlıyor ve eski esnekliğiyle pürüzsüzlüğünü kaybediyor. Derin dekolteli elbiseler giyinmek artık benim için çok kötüydü, o sebeple böyle elbiseler almayı da bırakmıştım. Ancak kurtuluş yolu olarak harika bir krem buldum! Sonuçları beni gerçek anlamda şaşırttı! 2 hafta sonrasında onun üzerindeki kıvrım ve kırışıklıklar gözle görülür bir şekilde kayboldu, göğsüm ise daha esnek bir hal aldı. Bir ay sonrasında beni nerede estetik ameliyatı yaptırdığım konusunda soru yağmuruna tuttular ve bana sıradan bir kremin yardımcı olduğuna şimdiye dek kimse inanmıyor!

    Cevapla
  • Ocak 4, 2018, 3:51 pm
    Permalink

    Ben bir kutu kullandım, göğüslerde fark edilir bir büyüme oldu bakalım…

    Cevapla
  • Ocak 25, 2018, 2:39 pm
    Permalink

    Sipariş verdik ikili set bayinizden umarım yazıldığı gibidir

    Cevapla
  • Ocak 29, 2018, 3:47 pm
    Permalink

    bir haftadır kullanıyorum etkisi biraz oldu sanki

    Cevapla
  • Şubat 2, 2018, 6:37 pm
    Permalink

    2 ay kullandım çok memnun kaldım devam edeceğim.

    Cevapla
    • Temmuz 30, 2018, 10:00 am
      Permalink

      Merhabalar ben yaklaşık 10 gündür kullanıyorum göğüs uçlarımda sertleşme büyüme ve acı oluşmaya başladı sizde de böyle oldu mu yani bu normal bı durum mu

      Cevapla
  • Şubat 5, 2018, 8:50 am
    Permalink

    Ben kulandım çok etkili gerçekten 2 bedene kadar büyüdü göğüslerim dolgunlaştı baya işllah bırakınca eskiye dönmez

    Cevapla
  • Şubat 14, 2018, 6:38 pm
    Permalink

    Ürünü kullanalı iki hafta oldu ama göğüslerimde şişkinlik var 1 kutu aldım kullanmaya devam edicem hiçbir yan etkisini de görmedim.Gerçekten şişti göğüslerim işe yaradı kızlar

    Cevapla
  • Şubat 16, 2018, 11:41 am
    Permalink

    Ben bu iş için kullanmadığım şey kalmadı belki milyarlar verdim ama bukez sanırım doğru ürünü buldum tam 12 cm büyüme oldu aynı andadadaha dik oldu kullanıcam daha tşkler

    Cevapla
  • Şubat 17, 2018, 4:45 pm
    Permalink

    Ben yurt dışındaki sitenizden sipariş verdim ama kargo ve nakliye işlemleri 30 gün kadar sürüyormuş orayı arayıp iptal etsek bize siz gönderseniz olurmu ben bilmiyordum bu ürünün artık türkiyede olduğunu

    Cevapla
  • Şubat 18, 2018, 10:43 pm
    Permalink

    Ben Nilüfer çocuk emzirdikten sonra iyice sönmüştü sarkıktı etki edermi dedim 3 ayda iade garantisi verdiler kullandım iyikide kullanmışım bi 2 ay daha kullanıcam bitsin. Yurt dışındaki kliniğe ulaştım ordada gayet güzel bilgiler verdiler. tşkler

    Cevapla
  • Şubat 20, 2018, 12:38 pm
    Permalink

    Avrupada arkadaşım söylemişti bu ürünü şimdi Türkiyedemi ben tam anlayamadım.

    Cevapla
  • Şubat 27, 2018, 8:36 pm
    Permalink

    Etkili bir ürün deneyin bence

    Cevapla
  • Mart 21, 2018, 9:04 pm
    Permalink

    Düzenli kullanımda etkisi oldu devam edeceğim

    Cevapla
  • Mayıs 19, 2018, 11:49 am
    Permalink

    Bende kullandım memnun kaldım tavsşye ediyorum ama kafeinli içecekleri azaltırsanız daha fazla faydalı oluyor sanki

    Cevapla
  • Mayıs 24, 2018, 12:56 pm
    Permalink

    İnanamazsınız yaaaa işe yarıyor gerçekten göğüslerim nerdeyse portakal kadar oldu 😁

    Cevapla
  • Ağustos 1, 2018, 5:09 am
    Permalink

    ürün orjinal ben kullandım ama bu siteden almadım 2 beden büyüme oldu bende

    Cevapla
  • Ocak 17, 2019, 11:41 am
    Permalink

    Ben 2 aylık olan setten aldım kullandım gerçekten çok farketti bazıları etkisini göremediğinden bahsetmiş ama ben çok fazla etkisini gördüm sıkılaştı ayrıca umarım bir süre böyle kalıcı olur. Yani ne diyeceğimi bilemiyorum ama verdiğim para sonuna kadar helali hoş olsun.

    Cevapla
  • Nisan 2, 2019, 6:48 pm
    Permalink

    Teşekkür teşekkür teşekkür valahi silikon düşünüyordum iyiki bu ürünü kullanmışım.

    Cevapla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir